BRONCOS HEADQUARTERS EXPANSION


  • Owner: Denver Broncos Football Club
  • Architect: Intergroup Architects
  • Contractor: Saunders Construction

The Denver Broncos Football Club turned to The Wells Partnership to assist them with the addition and renovation of their existing team headquarters in Centennial, Colorado. The project consisted of upgrades and additions to the team room, office facilities, and a digital media center.

The project also included will be a remodel and expansion of the existing therapy pool area on the first floor facing the outdoor practice fields. This phase included demolition of the existing therapy pools, expansion of the current floor area under the second-floor overhang, and the installation of a new and improved therapy pool and related support space.

The renovations and additions were completed in 2019.